China Plast


CHINAPLAS 2023 zijn vrijgegeven. De internationale tentoonstelling over kunststoffen en rubberindustrieën wordt gehouden in het Shenzhen World Exhibition & Convention Center van 17 tot 20 april 2023 en markeert de 35e editie.

CHINAPLAS 2023 verwelkomt meer dan 4.000 lokale en buitenlandse exposanten van hoge kwaliteit, die verschillende geavanceerde innovaties en technologieën presenteren in meerdere themazones, waaronder de 3D Technology Zone, de Plastic Packaging Machinery Zone en de Innovative Products Zone. De primaire beurseditie, gesponsord door EUROMAP, zal tal van evenementen organiseren waar deelnemers met verschillende achtergronden de nieuwste producten en oplossingen kunnen ontdekken, in contact kunnen komen met experts en leren over de toekomstige ontwikkeling van de kunststof- en rubberindustrie.

Op CHINAPLAS 2023 wordt Industry 4.0 Factory of the Future georganiseerd, waar praktische digitale oplossingen worden gedemonstreerd om voorspellende kwaliteit en traceerbaarheid met slimme productie mogelijk te maken, en de conferentie en showcase Plastics Recycling & Circular Economy, waar presentaties worden gegeven over de wereldwijde trends en het beleid van plasticrecycling in China en Azië. Het beursprogramma bestaat ook uit live demonstraties, thematische routes, persoonlijke tech talks en andere netwerkevenementen. Naast de fysieke activiteiten zal CHINAPLAS 2023 ook verschillende webinars en eForums uitzenden, waaronder Design x Innovation.

No comments

Leave a comment