Plast Milano


Elke drie jaar brengt PLAST belangrijke leden van de rubber- en kunststofindustrie samen voor een cruciale zakelijke bijeenkomst. Oorspronkelijk gepland voor 2021, moest de komende editie van de driejaarlijkse expo worden uitgesteld vanwege de gezondheidsrisico’s die samenhangen met de COVID-19-pandemie. PLAST 2023 vindt nu plaats op Fiera Milano tussen 5 en 8 september 2023 en verwelkomt meer dan 60.000 professionals uit de hele toeleveringsketen van de industrie.

Op een tentoonstellingsoppervlak van meer dan 55.000 vierkante meter zal PLAST 2023 een 360-gradenoverzicht van de industrie bieden, inclusief innovatieve materialen en machines, geavanceerde productieprocessen, afgewerkte producten en gepersonaliseerde diensten. Exposerende bedrijven profiteren van een schat aan mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen met andere leveranciers, exploitanten en investeerders. Met vertegenwoordigers van belangrijke toepassingsgebieden voor rubber en kunststof, zoals bouw en constructie, mobiliteit, elektronica, gezondheidszorg en verpakkingen, is de beurs een uitstekende gelegenheid om uw innovatieve producten te introduceren en klanten aan te trekken. De aanzienlijke aanwezigheid van kopers van buiten Italië maakt PLAST tot een internationaal platform dat u niet mag missen.

Naast een brede en gevarieerde technologieshowcase omvat PLAST Milan een geavanceerd ondersteunend programma. In seminars, workshops, persconferenties en bedrijfspresentaties kunnen exposanten en bezoekers ideeën uitwisselen en de nieuwste trends en uitdagingen in de branche bespreken.

No comments

Leave a comment